H10 Croma: Una experiència càlida al cor de Màlaga

Situat al centre de Màlaga, aquest impressionant hotel dissenyat per Lázaro Rosa-Violán, amb  arquitectura dirigida per Rafael Moneo, juga amb les formes geomètriques i els colors⁠ per a una estètica moderna i sofisticada. Així doncs, trobem moltes referències a l'artesania local. Per a la façana s'han incorporat rajoles tradicionals fetes a mà que conformen les originals terrasses de les estances.

El disseny del projecte, signat per dos estudis d'arquitectura i interiorisme rellevants, Rafael Moneo al capdavant de la construcció i Lázaro Rosa-Violán encarregat de l'interiorisme, s'ha inspirat en l'estètica mediterrània i la cultura local de Màlaga, jugant amb elements simbòlics que contribueixen a un gran dinamisme i frescor en el disseny. Així doncs, trobem molts cops d'ullet a l'artesania local. Per a la façana s'han incorporat rajoles tradicionals fetes a mà que conformen les originals terrasses de les estances.

Per als banys públics, els lavabos Aurora i Lagoon en Oyster White es fusionen dins l'ambient per oferir una experiència càlida i còmoda.⁠ En tornar als materials més purs, les tonalitats de colors suaus i elegants reforcen la sensació de connexió amb la natura que evoca el formigó. Aquests tons neutres es combinen amb l'estil clàssic però modern dels banys de l'hotel.