Nova vàlvula de color Sira Concrete

Creiem en el poder de la personalització i, per això, hem donat un pas més en la concepció de les nostres peces per oferir un disseny integral. Llancem una nova gamma de vàlvules clic-clack de color que satisfà totes les expectatives d'instal·ladors i usuaris. La nova vàlvula universal de llautó, revestida mitjançant la nostra gamma bàsica de 12 pigments, està creada per combinar amb cada peça de la millor manera possible i oferir un concepte de disseny global.

CARACTERÍSTICAS

1) Material 100% llautó.2) Cobertura d'alt nivell de qualitat. Les vàlvules compleixen amb la prova NSS 200h (ISO 9227) obtenint el nivell superior de la prova (Grau 10 - ISO 10289); garantia contra la corrosió.3) Mecanisme click-clack amb resistència obertura/tancament de 50.000 cicles.4) Disponible en els 12 Sira Pigments: PEARL WHITE (PW); CONCRET GREY (CG); CHARCOAL (CH); OYSTER WHITE (OW); SAND (SA); FOG GREY (FG); CORAL PINK (CP); SUNSET YELLOW (SY); SKY BLUE (SB); MINT (MI); OCEAN BLUE (OB); ORANGE CLAY (OC).