New Bathtub Collection

Amb la nostra primera banyera exempta, Duna, hem ampliat les possibilitats de personalització en el bany. Aquest nou element es converteix en la peça central perfecta per a qualsevol bany o espai exterior únic, i les seves línies netes i una forma corba el converteixen en el lloc perfecte per relaxar-se.

Duna és una banyera de formigó de forma corba i amb un interior profund.

Simple, però elegant, la superfície llisa del formigó el converteix en un material ideal per relaxar-se, alhora que aconsegueix ser prou rugós per evitar relliscades. Les propietats del formigó també són excel·lents per mantenir l'aigua calenta durant molt de temps.

Amb Duna, el nostre objectiu era oferir una peça atrevida i ben dissenyada que s'establís com a peça central per a espais exclusius.

En definitiva, aquesta banyera ofereix una bellesa impressionant i un confort òptim. En els nostres pigments nus i més calmats, la peça desprèn un ambient zen, on el material nu parla per si sol. D'altra banda, els tons més vibrants exciten una estètica moderna amb un aspecte elegant. Igual que tots els nostres lavabos, la banyera Duna està polida pel nostre equip d'artesans que acaba cada peça per assegurar-se que tingui un aspecte únic.