Una nova generació delavabos de formigó

Sira, paraula d'origen grec que enllaça amb els orígens mediterranis de la nostra cultura. Entorn 2018, les nostres inquietuds mediambientals i esperit innovador ens van empènyer a buscar maneres d’aprofitar els materials naturals que tenim al nostre abast per a convertir-los en productes avantguardistes i de tendència que tranquessin motlles en el sector del disseny d’interiors. Després d’un llarg període explorant les vies de producció més sostenible i desenvolupant dissenys, comencem a crear lavabos de formigó amb especificacions tècniques complexes. 

Peces de línies pures i proporcions harmòniques fabricades de forma industrial i polides manualment.

El procés de creació va involucrar una experimentació dels múltiples usos del formigó. Així fins a comprovar que la seva aplicació en lavabos creava un producte sòlid, durador i amb una estètica molt pura. La capacitat d’aquesta “pedra líquida” d’emmotllar-se a totes les formes imaginables ens oferia una versatilitat única que no podíem deixar escapar; era exactament el que buscàvem!

L’esperit creatiu i innovador de Barcelona forma part del nostre ADN.

La ciutat, com a focus internacional de disseny, ens permet establir sinergies amb destacats professionals de diferents àmbits a l’hora de dissenyar i produir els nostres lavabos. Estem envoltats de referents que ens aporten idees creatives i solucions constants. Fabriquem sota demanda per a no emmagatzemar ni produir en excés. Només utilitzem packaging elaborat amb OSB i no apliquem cap classe de plàstic. Apostem sempre per proveïdors de proximitat i matèries primeres locals que impliquen els desplaçaments justos. Fem tot el que està en les nostres mans per cuidar el planeta.